Agilitykurs Vestfold 15. – 16. oktober

Published 29 september 2016

Course Date : 15. -16. oktober 2016

Agilitykurs Vestfold 15. – 16. oktober er for nybegynnere og holdes ved Melsom videregående skole i Stokke. Kurset er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Agilitykurs Vestfold 15. - 16. oktober

Vi arrangerer et weekendkurs fra kl 10:00 - 15:00 på Melsom Videregående skole, Melsomvikveien 180, Stokke fra lørdag 15. - søndag 16.  oktober 2016.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, kan få for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

I løpet av helgen vil hunden lære alle hinderne og du blir trygg på hvordan føre hunden. Vi starter innlæringen rolig og i bånd slik at vi hjelper hunden til å klare alle utfordringer vi møter. Det er viktig at hunden lærer å gjennomføre alle hinderne riktig og at den blir trygg. I løpet av helgen vil du kunne ha hunden løs og vi lager en bane med de forskjellige hinderne.

Agilitykurs weekend er for nybegynnere og koster 1850,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt agilitykurs for nybegynnere, kan du gå inn her

Påmeldingsknapp

Du kan også kontakte oss pr mail vestfold@oslo-hundeskole.no eller tlf 9888 9700

Håper vi ses på vårt agilitykurs Vestfold!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere