Valpekurs og grunnkurs i Moss 6. oktober

Publisert 14 september 2016

Kursdato : 6.10.16

Vi starter opp med valpekurs og grunnkurs i Moss 6. oktober. Kursene er godt egnet for deg som ønsker å komme igang med lydighetstrening med din valp eller unghund.

Kursene starter med en felles oppstarts- og teorikveld uten hunder klokka 18:30, torsdag, 6. oktober, i Lokalene til VIP Trafikkskole i Sarpsborg. (St. Marie Gate 73)

Kursplassen: Malakoff VGS. Her har vi store og fine områder med gode lysforhold og mulighet for trening under tak dersom været krever det.

Kursene går på kursplass tirsdager og torsdager. I tillegg inneholder kursene en "bruksdag", en søndag i kursperioden.

Hvert kurs går over ti ganger totalt, inkludert teoridag og bruksdag, og koster Kr 2.100,-

På kursplassen går valpekurset fra 18:00 til 19:15, og grunnkurset fra 19:30 til 21:00.

Vårt valpekurs er det første kurset en hund blir med på, der vi begynner helt fra begynnelsen med å trene på samarbeid, kommunikasjon, forståelse og kontakt mellom hund og fører, legger grunnlaget for øvelser som sitt, bli, lineføring/gå på plass, og selvsagt innkalling og håndtering. Hundene lærer å fokusere på føreren, selv med distraksjoner og andre hunder og mennesker på plassen.

Dette grunnlaget jobber vi videre med på grunnkurset, som man kan velge å gå etterpå. Grunnkurset passer også for hunder som har lagt grunnlaget for trening, kontakt og lydighet på andre måter.

Klikk her for å gå til vår kursplan hvor du kan melde deg på kurset!

I tillegg går det an å melde seg på kurspakker. Mange ønsker å gå f.eks. valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighetskurs etter hverandre, og det kan bestilles som pakke til rabattert pris.


Bare ta kontakt hvis det er mer du lurer på....Og besøk oss også gjerne på Facebook.
0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere