Nyhetsbrev

Publisert 23 september 2016

nyhetsbrev

Kursdato : september 2016

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Øvre Romerike. Høstværet har kommet og vi er glad vi kan tilby dere innendørs trening med mange morsomme og lærerrike kurs. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig!

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Øvre Romerike.

Aktuelle nyheter
Nyhet Agility trinn 1

Agility trinn 1 starter 29. september og går over 8 kurskvelder, 1 dag pr uke. Kurset er for deltagere som har gjennomført kurset for viderekomne. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Les mer om kurset her!

Agilitykurs for nybegynnere!

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset holdes 24. - 25. september og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Les mer og bestill her!

Nyhet  Bronsemerkekurs 1 dag pr uke

Vi tilbyr Innendørs Bronsemerkekurs 28. september. Kurset holdes 1 dag pr uke over 10 ganger. Her arbeider vi med øvelser som du kan bruke både i hverdagen og i konkurranser. En lydig hund er også en glad hund. Kurset holdes i vår innendørs treningshall ved Gardermoen.

Les mer om kurset her!

Onsdagsklubben 5. oktober

Ny oppstart for Onsdagsklubben-Hundekurs 5. oktober. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer om kurset her!

Valpekurs med oppstart 28. september

Innendørs valpekurs 28. september. Kurset holdes i vår innedørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd, uro og/eller ønsker en god start med samarbeidet med din ny valp, er dette kurset for deg!

Les mer og bestill her!

Grunnkurs med oppstart 28. september

Vi tilbyr Innendørs Grunnkurs 28. september 2016.  Kurset holdes i vår innedørs hall sentralt ved Gardermoen. Målet med innendørs grunnkurs er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.

Les mer og bestill her!

Hverdagslydighet 27. og 28. september

Vi tilbyr innendørs hverdagslydighetskurs med oppstart 27. og 28. september 2016. Hundekurset holdes i vår treningshall som ligger sentralt ved Gardermoen. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Les mer om kurset her

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere