Hverdagslydighet 19. mai

Publisert 4 mai 2015

Vi tilbyr hverdagslydighetskurskurs med oppstart 18. mai. Vi har kursplassen i Hvamsvingen, Skjetten.

Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden.

Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, gå bak, innkalling, sitt/dekk og bli.
Den siste kvelden på kurset går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker, forstyrrelser, øvelsene bli, innkalling og gå bak. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”

Hele familien er hjertelig velkommen!

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Første kvelden har vi teori uten hund i Hans Nielsen Hauges gate 50. Dette er en egen teori for dette kurset.

Kursplass på Romerike: Hvamsvingen 4, Skjetten. Kurset holdes mandager og onsdager.

Ønsker du å melde dere på, kan du gjøre det her.
Håper vi ses på kursplassen!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere