Rallylydighet – Rallyklubben Romerike

Publisert 1 oktober 2016

Helgekurs i rallylydighet

Kursdato : 1. november 2016

Rallylydighet – Rallyklubben Romerike fra 1. nvember. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes innendørs i vår treningshall sentralt ved Gardermoen og instruktør er Annette Lurud.

Rallylydighet - Rallyklubben Romerike fra 1. november.

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhver om man gjør noe feil.

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Onsdagsklubben-Hundekurs går over 8 tirsdager a ca 1,5 timer + 1 lørdag ca 2 timer. Kurset koster 1850,-

Instruktør for Rallylydighet er Annette Lurud Hun er aktiv innen flere hundesporter og konkurrerer i Lydighet, utstilling og Rallylydighet. Hun har mange års erfaring som instruktør og vil hjelpe deg til å ha en morsom helg med hunden.

Kurset holdes i vår innedørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Hallen er lagt til rette for hundetrening.

Ønsker du å melde dere på, gå inn her:

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere