Rallylydighet Oslo 20. – 21. mai

Publisert 15 mai 2017

Helgekurs i rallylydighet

Kursdato : 20. - 21. mai 2017

Rallylydighet Oslo 20. – 21. mai.  Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes i Alnaparken og instruktør er Veronica Bruer.

3Rallylydighet Oslo 20. - 21. mai

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhver om man gjør noe feil.

Instruktør for Rallylydighet er Annette Lurud. Hun er aktiv innen flere hundesporter og konkurrerer i Lydighet og Rallylydighet. Hun har mange års erfaring som instruktør og vil hjelpe deg til å ha en morsom helg med hunden.

Kurset koster 1650,-

Kurset er et weekendkurs som starter lørdag 4. februar kl 10:00 - 15:00 og søndag  5. februar fra kl 10:00 - 15:00.

Ønsker du å melde dere på vår kurs i Rallylydighet, gå inn her

bestill-her

Du kan også kontalte oss pr telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere