Nyhetsbrev avd Øvre Romerike

Publisert 17 november 2016

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Øvre Romerike

Kursdato : fra 7. desember 2016

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Øvre Romerike. Vinteren er på vei og vi er glad vi kan tilby dere innendørs trening med mange morsomme og lærerrike kurs. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig!

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Øvre Romerike.

Aktuelle nyheter
Agility for viderekomne

Agility for viderekomne 26. – 27. november og er for deltagere som har gjennomført kurset for nybegynnere. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Les mer om kurset her!

Valpekurs og grunnkurs 7. desember

Neste oppstart er onsdag 7. desember og kursene holdes innendørs sentralt ved Gardermoen.

Du finner mer info her!

Agilitykurs for nybegynnere!

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset holdes 10. - 11. desember og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Les mer og bestill her!

Hverdagslydighet

Vi tilbyr innendørs hverdagslydighetskurs 7. og 8. desember 2016. Hundekurset holdes i vår treningshall som ligger sentralt ved Gardermoen. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Les mer om kurset her

Onsdagsklubben-Hundekurs

Ny oppstart for Onsdagsklubben-Hundekurs 11. januar. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer og bestill her!

Fokus og Kontroll

Fokus og Kontroll 4. – 5. februar. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Les mer om kurset her!

Rallylydighet Romerike

Rallylydighet Romerike 4. – 5. mars. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes innendørs i vår treningshall sentralt ved Gardermoen og instruktør er Annette Lurud.

Les mer om kurset her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere