Nyhetsbrev avd Oslo

Publisert 30 november 2016

Kursdato : desember 2016

Nyhetsbrev Oslo Hundeskole avd Oslo. Vi kan tilby dere mange morsomme og lærerrike kurs. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig!

Nyhetsbrev avd Oslo

Vi tilbyr flere morsomme kurs og håper du blir med! Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Aktuelle kurs fremover.
Ordinære kurs.

Valpekurs oppstart 5. desember

Grunnkurs, oppstart 5. desember

Hverdagslydighetskurs, oppstart 5. desember

Bronsemerkekurs, oppstart 6. og 7. desember

Onsdagsklubben

Onsdagsklubben med oppstart 7. desember. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer om dette tilbudet her!

Fokus og Kontroll 14. – 15. januar

Fokus og Kontroll 14. – 15. januar. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Les mer om dette tilbudet her!

Rallylydighet Oslo 4. – 5. februar

Rallylydighet Oslo 14. – 5. februar.  Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes i Alnaparken og instruktør er Marna Korstadhagen.

Les mer om dette tilbudet her!

Agilitykurs nybegynner

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Kurs 1: 10. - 11. desember 2016

Kurs 2: 14. - 15. januar 2017

Agility for viderekomne

Agility for viderekomne 26. – 27. november og er for deltagere som har gjennomført kurset for nybegynnere. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Les mer om dette tilbudet her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere