Nyhet Søk i bygg 25. – 26. februar Disenå

Publisert 8 januar 2017

sok-i-bygg

Kursdato : 25. - 26. februar 2017

Søk i bygg er for alle hunder, store og små, valp til voksen. Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv.  Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanser. Dette er en morsom aktivitet for både hund og fører.

 

 

Nyhet Søk i bygg 25. - 26. februar Disenå

Vi har hatt tilbud om søk i bygg på noen av våre kurs og har sett at dette gir både hund og fører en god opplevelse. Vi tilbyr en helg på Disenå med mye morsom hundetrening.

Søk i bygg er en morsom aktivitet for både hund og fører.

Hunden blir mer miljøsterk, lærer seg å bruke sansene sine og stole på seg selv.  Samarbeidet mellom hund og fører blir forsterket, og fører får mer forståelse for hundens sanser.

Hunden skal finne en person som har gjemt seg. Dette kan være i et stort lager og andre forskjellige landskap innendørs. Alle kursdeltagerne får prøvet seg som figurant (den som gjemmer seg) Det å være figurant vil også gi mer kunnskap om hvordan hver enkelt hund jobber og hva de trenger som belønning, lek og motivasjon.

Vi er heldig som får ha kurset i et lager som er oppvarmet med tilgang til toalett og kjøkken. Kurset holdes i Bruksvegen 17, 2114 Disenå.

Instruktører er Gjermund Andersen og John Harald Nymoen.

Kurset holdes 25. - 26. februar fra kl 10:00 - ca 16:00 og koster 1750,-

Ønsker du å melde deg på vårt Søk i bygg, kan du bestille her.

bestill-her

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper du blir med!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere