Agility for viderekomne 25. – 26. mars

Publisert 13 januar 2017

Agility for viderekomne

Kursdato : 25. - 26. mars 2017

Agility for viderekomne 25. – 26. mars 2017 og er for deltagere som har gjennomført kurset for nybegynnere. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Agility for viderekomne  25. - 26. mars

Vi arrangerer et weekendkurs  25. - 26. mars  fra kl 10:00 - 15:00 i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Adressen er Gardermovegen 16, Nannestad.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

Agility for viderekomne er for deltagere som har gjennomført kurset for nybegynnere og koster 1850,-

Kurset er for både barn og voksne og for alle hunder i alle størrelser.

Øvre Romerike har en innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt agilitykurs for Viderekomne, kan du gå inn her

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakt oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere