Nyhetsbrev januar 2017

Publisert 13 januar 2017

nyhetsbrev

Kursdato : januar 2017

Vinteren er her og vi er glad vi kan tilby dere innendørs trening med mange morsomme og lærerrike kurs. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig. Håper du blir med!

Nyhetsbrev januar 2017

Aktuelle nyheter
Innendørs valpekurs Romerike 25. januar

Innendørs valpekurs Romerike 25. januar. Kurset holdes i vår innedørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd, uro og/eller ønsker en god start med samarbeidet med din ny valp, er dette kurset for deg!

Du finner mer info her!

Innendørs Grunnkurs 25. januar

Vi tilbyr Innendørs Grunnkurs 25. januar 2017.  Kurset holdes i vår innedørs hall sentralt ved Gardermoen. Målet med innendørs grunnkurs er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.

Les mer om vårt tilbud her!

Hverdagslydighet

Vi tilbyr innendørs hverdagslydighetskurs 24. og 25. januar 2017. Hundekurset holdes i vår treningshall som ligger sentralt ved Gardermoen. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Les mer om kurset her

Seek kurs nybegynner

Seek kurs nybegynner 28. – 29. januar. Kurset holdes innendørs i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Dette er en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trenges lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt.  Instruktør er Aleksander Andersen.

Les mer om kurset her!

Agilitykurs Romerike 25. – 26. februar

Agilitykurs Romerike er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset holdes 25. -26. februar 2017 og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Les mer og bestill her!

Fokus og Kontroll

Fokus og Kontroll 4. – 5. februar. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Les mer om kurset her!

Rallylydighet Romerike

Rallylydighet Romerike 4. – 5. mars. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes innendørs i vår treningshall sentralt ved Gardermoen og instruktør er Annette Lurud.

Les mer om kurset her!

Onsdagsklubben-Hundekurs

Ny oppstart for Onsdagsklubben-Hundekurs 11. januar. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer og bestill her!

Agility for viderekomne

Agility for viderekomne 25. – 26. mars 2017 og er for deltagere som har gjennomført kurset for nybegynnere. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Les mer om kurset her!

Innendørs treningshall hund

Avd Øvre Romerike har egen innendørs treningshall for hund, Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig. Enten du er nybegynner, i konkurransetrening eller lyst på å være med i et godt hundemiljø,  er dette noe for deg! Vi kan tilby deg et stort utvalg av kurs, medlemsskap og utleie.

Les mer om vårt tilbud her!

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere