Nyhetsbrev januar 2017

Publisert 18 januar 2017

Kursdato : januar 2017

Godt nyttår! Vi starter året med flere morsomme kurs og håper du blir med! Vi ønsker at du som hundeeier setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Nyhetsbrev januar 2017

Aktuelle nyheter
Onsdagsklubben Romerike

Onsdagsklubben med oppstart 18. januar Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer om kurset her

Valpekurs Romerike

Valpekurs Romerike 23. januar på Hvam/Skjetten. Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd, uro eller ønsker en god start med samarbeidet med din ny valp, er dette kurset for deg!

Les mer om kurset her

Grunnkurs Romerike

Vi tilbyr Grunnkurs Romerike 23. januar. Målet med grunnkurs er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.

Les mer om kurset her

Hverdagslydighetkurs Romerike

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs Romerike  24. januar. Hundekurset holdes i Hvamsvingen 4, Skjetten. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Les mer om kurset her!

Bronsemerkekurs Romerike

Vi tilbyr bronsemerkekurs Romerike med oppstart 23. januar. Her arbeider vi med øvelser som du kan bruke både i hverdagen og i konkurranser. En lydig hund er også en glad hund.

Les mer om kurset her!

Rallylydighet Oslo 4. – 5. februar

Rallylydighet Oslo 14. – 5. februar.  Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes i Alnaparken og instruktør er Marna Korstadhagen.

Les mer og bestill her!

Fokus og Kontroll 4. - 5. mars

Fokus og Kontroll 4. – 5. mars. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Les mer om kurset her!

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere