Nyhetsbrev januar 2017

Publisert 18 januar 2017

Nyhetsbrev

Kursdato : januar 2017

Godt nyttår! Vi starter året med flere morsomme kurs og håper du blir med! Vi ønsker at du som hundeeier setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Vi legger stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Nyhetsbrev januar 2017

Aktuelle kurs fremover.
Ordinære kurs.

Valpekurs oppstart 23. januar

Grunnkurs, oppstart 23. januar

Hverdagslydighetskurs, oppstart 24. januar

Bronsemerkekurs, oppstart 25. januar

Onsdagsklubben Romerike

Ny oppstart for Onsdagsklubben Romerike 18. januar. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Les mer om dette tilbudet her!

Rallylydighet Oslo 4. – 5. februar

Rallylydighet Oslo 4. – 5. februar.  Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes i Alnaparken og instruktør er Annette Lurud.

Les mer om dette tilbudet her!

Fokus og Kontroll 4. - 5. mars

Fokus og Kontroll 4. – 5. mars. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bli øvelser med forstyrrelser. Instruktør er Sandra Mathisen.

Les mer om dette tilbudet her!

Seek kurs nybegynner

Seek kurs nybegynner 11. - 12. mars. Kurset holdes i Østre Aker vei 24, Økern. Dette er en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trenges lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt.  Instruktør er Aleksander Andersen.

Les mer om dette tilbudet her!

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere