Hverdagslydighet 7. november 2022

Published 20 september 2022

tirsdageklubben

Course Date : 7. november 2022

Hverdagslydighetskurset er et kurs for de som har gått grunnkurs eller er godt i gang med å trene hunden sin. Vi jobber her videre med øvelser som gjør at du skal få et hundehold som fungerer godt i hverdagen.

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene, og har variasjoner på miljøet vi trener i. Vi jobber på dette kurset med å få vekk forsterkerne, dvs. at vi ikke trenger å ha go'biten og/eller leken synlig for hunden under øvelsene.

Vi ønsker på dette kurset å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og ellers i samfunnet.

Vi fokuserer på trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører. Vi vil at du skal lykkes!

 

Noen av øvelsene vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli.

Kurset kommer til å holdes på varierte steder så vi også får trent på miljøendringer, miljøtrening. Samarbeidet skal fungere flere steder enn på den vante kursplassen.

 

Siste kurskveld går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer bl.a. på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”.

 

Hverdagslydighetskurset går over 8 ganger, 1,5 time per kveld.
Kurset i Lier er mandager, 18.00-19.30. Kurset har base ved Hallingstad skole, Lier.
Pris: 2200,-
Meld deg på kurset i Lier her: mandag

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted

[…] Hverdagslydighet: Dette kurset er for de som er godt i gang med å trene hund og/eller de som har fullført grunnkurs. Instruktør her er Trude Løken. Les mer om kurset – og meld deg på – her: Hverdagslydighet Drammen […]

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere