Hverdagslydighet trinn 1, 13. mars 2023

Publisert 11 januar 2023

tirsdageklubben

Kursdato : 13. mars 2023

Hverdagslydighetskurset er et kurs for de som har gått grunnkurs eller er godt i gang med å trene hunden sin. Vi jobber her videre med øvelser som gjør at du skal få et hundehold som fungerer godt i hverdagen.

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene, og har variasjoner på miljøet vi trener i. Vi jobber på dette kurset med å få vekk forsterkerne, dvs. at vi ikke trenger å ha go'biten og/eller leken synlig for hunden under øvelsene.

Vi ønsker på dette kurset å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og ellers i samfunnet.

Vi fokuserer på trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører. Vi vil at du skal lykkes!

Noen av øvelsene vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli.

Siste kurskveld går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer bl.a. på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”.

Hverdagslydighetskurset går over 8 ganger, 1,5 time per kveld.
Kurset i Lier er mandager, 18.00-19.30. Kurset holdes ved Hallingstad skole, Lier.
Pris: 2200,-
Meld deg på kurset i Lier her: mandag

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Hverdagslydighet: Dette kurset er for de som er godt i gang med å trene hund og/eller de som har fullført grunnkurs. Instruktør her er Trude Løken. Les mer om kurset – og meld deg på – her: Hverdagslydighet Drammen […]

Book kurs
Partnere