Hverdagslydighet Drammen/Lier 3. januar 2022

Published 26 oktober 2021

tirsdageklubben

Course Date : 3.1.2022

Hverdagslydighetskurset er et kurs for de som har gått grunnkurs eller er godt i gang med å trene hunden sin. Vi jobber her videre med øvelser som gjør at du skal få en hund og et hundehold som fungerer godt i hverdagen.

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene, og har variasjoner på miljøet vi trener i. Vi jobber på dette kurset med å få vekk forsterkerne, dvs. at vi ikke trenger å ha go'biten og/eller leken synlig for hunden under øvelsene.

Vi ønsker på dette kurset å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og ellers i samfunnet.

Vi fokuserer på trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører. Vi vil at du skal lykkes!

Noen av øvelsene vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli.

Siste kurskveld går hund og fører opp til en hverdagsprøve. På prøven ser dommer bl.a. på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”.

Kurset holdes ved Bruparken under E18-brua, Tordenskiolds gate (Strømsø), Drammen. Gratis parkering. På dette kurset legger vi også mye vekt på miljøtrening, så mange av kurskveldene vil etter avtale, holdes andre steder.
Kurset er mandager, 18.00-19.30.
Kurset går over 8 kvelder og koster 2190,- kr.

Du kan melde deg på kurset her.

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted

[…] Hverdagslydighet: Dette kurset er for de som er godt i gang med å trene hund og/eller de som har fullført grunnkurs. Instruktør her er Trude Løken. Les mer om kurset – og meld deg på – her: Hverdagslydighet Drammen […]

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere