Mandagsklubben April – 2018

Publisert 5 april 2018

Kursdato : April 2018

.

Ny oppstart for Mandagsklubben-Hundekurs April 2018. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Mandagsklubben Sandefjord April 2018.

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Mandagsklubben-Hundekurs går over 8 mandager a ca 1,5 timer + 1 lørdag ca 2 timer, holdes i Bugården, Stadionveien 9, Sandefjord og koster kr 1500,-

Instruktør er Hege Larsen

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, agility, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

 

Ønsker du å melde dere på til Mandagsklubben Sandefjord, kan du gå inn her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller vestfold@oslo-hundeskole.no.

Det er mulig å starte på klubben etter oppstarten. Kontakt oss på tlf 93050567 for mer info.

Håper du blir med på vår Mandagsklubb i Sandefjord!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere