Grunnkurset som starter 30 september. Påmelding pågår

Published 17 august 2019

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Course Date : Kurset går på tirsdag og torsdag i 4 uker starter kl 19.30 -21.00

Grunnkurset i Tromsø går på tirsdager/torsdager over 4 uker.

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønskede atferder hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Det er egen oppstart for kurset. Den holdes i Tromsø Motorsykkel Klubb sine lokaler, som ligger på Langnes, nabo med Tele museet.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

Våre oppstarter går på oppstartdagen fra kl 18 – ca. kl. 21  Uten hund.

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

Første kurskveld er for både Grunnkurs og Valpekurs, dette er en teorikveld uten hund. Dette foregår i Tromsø MC sine lokaler i Kvaløyvn 450 på Langnes. Teorien starter klokken 18.00 – ca 21:00. Foredragsholder er Geir Marring, Bjørn Erik Frigaard eller Øyvind Trondsen.
For dere som ikke har gått på kurs hos oss de siste 6 mnd. Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

De 7 praktiske kveldene går på parkeringsplassen til Forskningsparken. De kveldene starter kl. 19.30 og slutter kl. 21,00

Se videoer fra våre kurs her

OBS! Vi tar forbehold om at endringer på kurset kan forekomme.

Kurset koster 2250,- og går over 8 ganger, 2 dager i uken.

Her kan dere melde dere på.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere