Grunnkurs i Tromsø

Published 9 januar 2022

Course Date : Oppstarter: 7 februar

Grunn kurset går over 4 uker. Til sammen 8 ganger.

Grunnkurs  er basert på hunder som har gått på valpe kurs, eller for hunder på over 6 mnd.

Vi jobber med å få ønsket atferd hos våre hunder. Vi trener inn øvelsene og  øker på med påvirkninger i treningen. Hundefører lærer å bli leder for sin hund og lese hunden på en bedre måte.

 

 

Hundene lærer å akseptere andre folk og andre hunder på dette kurset. Det er mye møtetrening og trening på innkalling .

Hunder med noe utfordring kan vi også hjelpe på dette kurset.

Kurset  er for alle raser og hele familien er hjertelig velkommen! Ønsker du en familiehund, har lyst til å drive med hundesport, har en hund som er vanskelig eller om du bare ønsker å lære mer, er dette kurset for deg og din hund. Kurset tar for seg det mest grunnleggende.

 Ta med vaksinasjonsattest på hunden deres på oppstarten.

Det er lov å ta med hele familien på våre kurs.

Utstyrsliste; Masse godbiter noen for mennesker (pølser, karbonade mm. (ikke del de opp). Ta med 4 forskjellige. Så kan vi teste hva hunden vil ha. Ta med vann og vannskål, leieband ca. 150 cm langt. Halsband. Ikke sele. Senere på kurset trenger dere langline min. 5 meter lang. 2 like leker som henger i ei snor i enden. ligge/sitteunderlag for handtering av hund. Møt gjerne opp 5-10 min. før kurs start. La valpen være i bilen inntil instruktør sier noe annet.

 

 

Målet med grunnkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen. Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk,kontakt med fører, konsentrasjon, innkalling og bli. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Meld dere på grunnkurset i dag  her.

For dere som ikke har gått på kurs hos oss de siste 6 mnd. Ta med vasinasjonspapirene til din hud.

De 8 praksis kveldene går på parkeringsplassen til Forskningsparken. Kurset går på kveldstid fra kl. 19.30 . 21.00 Kurset vil muligens flyttes frem til kl 18.- 19.30

Se videoer fra våre kurs her

OBS! Vi tar forbehold om at endringer på kurset kan forekomme.

Kurset koster 2300,- og går over 8 ganger, 2 dager i uken.

Her kan dere melde dere p

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere