Rallylydighet Oslo 17. – 18. juni

Publisert 6 juni 2017

Helgekurs i rallylydighet

Kursdato : 17. - 18. juni 2017

Rallylydighet Oslo 17. – 18. juni.  Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Kurset holdes i Alnaparken og instruktør er Veronica Bruer.

Rallylydighet Oslo 17. - 18. juni

Kurset er for nybegynnerer og for deltagere som har gjennomført wekendkurs tidligere.

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhver om man gjør noe feil.

Instruktør for Rallylydighet er Veronica Bruer. Hun er aktiv innen flere hundesporter og konkurrerer i Lydighet og Rallylydighet.

Kurset koster 1650,-

Kurset er et weekendkurs som starter lørdag 17. juni kl 10:00 - 15:00 og søndag  18. juni fra kl 10:00 - 15:00.

Ønsker du å melde dere på vår kurs i Rallylydighet, gå inn her

knapprmelddegpkurset

 

Du kan også kontakte oss pr telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere