Agilitykurs sommer i uke 26

Published 1 juni 2017

Agilitykurs

Course Date : 26. - 29. juni 2017

Agilitykurs sommer i uke 26 er for nybegynnere i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset holdes 26. – 29. juni 2017 og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Agilitykurs sommer i uke 26

Vi arrangerer et agility sommerkurs i uke 26 fra kl 15:00 - ca 17:00 i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Adressen er Gardermovegen 16, Nannestad.

Kurset er lagt til rette for både voksne og barn.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

I løpet av helgen vil hunden lære alle hindrene og du blir trygg på hvordan føre hunden. Vi starter innlæringen rolig og i bånd slik at vi hjelper hunden til å klare alle utfordringer vi møter. Det er viktig at hunden lærer å gjennomføre alle hindrene riktig og at den blir trygg. I løpet av helgen vil du kunne ha hunden løs og vi lager en bane med de forskjellige hindrene.

Agilitykurs sommer i uke 26 er for nybegynnere og koster 1750,-

Øvre Romerike har en innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde deg på vårt Agilitykurs sommer, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

 

Du kan også kontakte oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

Følg oss gjerne på facebook.

facebook_2015_logo_detail

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere