Onsdagsklubben Røa 30. august

Publisert 22 august 2017

Onsdagsklubben

Kursdato : 30. august 2017

Ny oppstart for Onsdagsklubben Røa 30. august. Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

 

Onsdagsklubben Røa 30. august

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Onsdagsklubben-Hundekurs går over 10 onsdager a ca 1,5 timer holdes i Sørkedalsveien 150 (ved Husebyleiren) og koster 1950,-

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren som vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, søk i bygg, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

Ønsker du å melde dere på til Onsdagsklubben, kan du gå inn her.

knapprmelddegpkurset

 

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Det er mulig å starte på klubben etter oppstarten. Kontakt oss på tlf 40615250 for mer info.

Håper du blir med på vår onsdagsklubb!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere