Agility trinn 1 fra 22. august

Published 1 juli 2017

agility

Course Date : 22. august 2017

Agility trinn 1 starter 22. august og går over 8 kurskvelder, 1 dag pr uke. Kurset er for deltagere som har gjennomført kurset for viderekomne. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen.

Agility trinn 1 fra 22. august

Vi arrangerer Agility trinn1 8 tirsdager fra 22. august. Kurset holdes i vår innendørs treningshall sentralt ved Gardermoen. Adressen er Gardermovegen 16, Nannestad.

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

Agility trinn 1 er for deltagere som har gjennomført kurset for viderekomne og koster 2500,- Kurset går over 8 tirsdager fra kl 19:30 - 21:00 og koster 2500,-.

Kurset er for både barn og voksne og for alle hunder i alle størrelser.

Øvre Romerike har en innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt agility trinn 1, kan du gå inn her

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakt oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere