Agilitykurs nybegynner fra 22. august

Publisert 5 juli 2017

Agilitykurs

Kursdato : 22. august 2017

Agilitykurset er for nybegynnere  og holdes i vår treningshall sentralt ved Gardermoen. Kurset starter 22. august 2017 og går over 8 tirsdager. Kurset er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Agilitykurs nybegynner fra 22. august

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Mange hunder, ikke minst i by områder, får for lite aktivisering. Agility stiller krav til disiplin, konsentrasjon og oppmerksomhet. Dette er derfor en meget sunn aktivitet for hunden. Hunden får utfoldet seg på mange måter noe både hund og fører synes er morsomt.

I løpet av kurset vil hunden lære alle hinderne og du blir trygg på hvordan føre hunden. Vi starter innlæringen rolig og i bånd slik at vi hjelper hunden til å klare alle utfordringer vi møter. Det er viktig at hunden lærer å gjennomføre alle hinderne riktig og at den blir trygg. I løpet av kurset vil du kunne ha hunden løs og vi lager en bane med de forskjellige hinderne.

Agilitykurset er for nybegynnere og koster 2500,-

Kurset går over 8 tirsdager fra kl 18:00 -  19:30.

Øvre Romerike har en innendørs treningshall hund på hele 20 x 44 meter og god belysning. Adresse: Gardermovegen 16, Nannestad

Det er gode parkeringsmuligheter og det er gode luftemuligheter for hund. Hallen ligger 8 minutter fra Gardermoen hovedterminal, 5 minutter fra hotell og 30 minutter fra Oslo.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde deg på vårt Agilitykurs nybegynner, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

Følg oss gjerne på facebook.

facebook_2015_logo_detail

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere