Om oss

Publisert 17 oktober 2020

Her får du en kort oversikt over avdelingsleder samt foredragsholdere på instruktørutdanningen.

Instruktørutdanningen er en av de eldste avdelingene i Oslo Hundeskole og vi har lang og god erfaring med å utdanne hundeinstruktører. Til sammen har over 2200 personer tatt kurset og blitt hundetrenere eller instruktører hos oss.

I denne artikkelen kan du lese litt om foredragsholderne og instruktørene på kurset. I presentasjonen får du vite litt, men du vil bli mye bedre kjent med dem på kurset.

Du kan melde deg på kurset her! 

Oslo Hundeskole avd. Instruktørutdanning

Trondheimsveien 184
0570 Oslo
Tlf: 9888 9700
E-post: utdannelse@oslo-hundeskole.no

 

Foredragsholdere:

  • Kursansvarlig An-Magrit Galåen

An-Magrit har jobbet i Oslo Hundeskole siden 2005. Hun driver Oslo Hundeskoles avdeling Øvre Romerike og Kongsvinger. I tillegg til dette er An-Magrit kursansvarlig i avdeling Oslo og nedre Romerike. Hennes mann, Gjermund, driver avdeling Asker og Bærum. An-Magrit og Gjermund jobber 100% med hund og lever av å lære opp nye og gamle hundeeiere. An-Magrit har i mange år konkurrert med egne hunder og er svært aktiv med egne hunder ved siden av jobben.

  • Geir Marring

Geir eier Oslo Hundeskole. Han har lang praktisk og teoretisk erfaring med hund og mangfoldige andre dyrearter i Norge og utlandet. Geir er kjent gjennom mange TV produksjoner og som forfatter av hundebøker. Han er en drivkraft i å sette fokus på å spre kunnskap om hundehold og hundeaktiviteter i Norge. Selv om Geir ikke alltid er like aktiv som foredragsholder på kurset er han alltid aktiv i kulissene og bidrar der det er behov for dette.

  • Per Rasmussen

Per har drevet med hund i over 25 år og har vært i hundeskolen siden 1993, altså nesten helt fra starten. Per er en stor kapasitet på problemhundløsning og atferdsendring av hund. Gjennom disse 25 årene har han mye utdanning i både inn- og utlandet, blant annet instruktørutdannelse fra Hundeskolen Sollefteå.

  • Erik Aleksander Andersen

Erik Aleksander er avdelingsleder for avd Østfold og Follo. Han jobber 100 % med hund og har flere hunder i trening. Han har en stor lidenskap for at hund og eier skal ha et godt samarbeid hvor det er forståelse for å kunne leke sammen. Han har en god formidlingsevne og deler gjerne sin erfaring med deg. Han konkurrerer på internasjonalt nivå.

  • Karianne Mortensen

Hun jobber for tiden som montessoripedagog på Ringerike montessoriskole og er lidenskapelig opptatt av å forstå mest mulig om hvordan både dyr og mennesker lærer, og hvordan vi kan legge til rette for en mest mulig optimal læringsprosess. Hun har jobbet for Oslo hundeskole i over 10 år med utallige kurs i lydighet og agility, samt ansvar for etologi og læringsteori på instruktørkurset. Utdannelsen er fra universitetet på Ås med en mastergrad i realfagsdidaktikk og en bachelor i husdyrfag med videre fordypning i hest, hund og katt. Hun er meget interessert i koblingen mellom teori og praksis i hundetrening og er opptatt av å jobbe for at det vi gjør på kursplassen gjenspeiler det vi vet om læring fra forskningen.

  • Gjermund Andersen

Er ansvarlig for lydighetshelgen sammen med An-Magrit. Gjermund er avdelingsleder i avdeling Asker og Bærum. Han er svært aktiv med egne hunder og konkurrerer i dag i norgestoppen. Gjermund holder også hundekurs inne i fengsler for innsatte sammen med Geir Marring.

  • Roar Kjønstad

Roar er avdelingsleder for avd Oslo og nedre Romerike. Han har dommerutdannelse i test av hund og i flere brukshundsporter. Han konkurrerer aktivt med flere hunder. Roar har lang erfaring innen flere hundesporter og har bred erfaring. Utstilling, problemhunder, spor, rundering, feltsøk, dressur og IGP er noen av områdene han har jobbet med.

Meld deg på kurset i dag!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Les mer om foredragsholderne på kurset her. […]

Randi Jørgensen
4 år siden

Er dette en hundeskole som er godkjent av nkk.?

Book kurs
Partnere