Oslo Hundeskole avd. Buskerud
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo
Tlf: 22 07 67 76 (Tast 3-3)
Mail: buskerud@oslo-hundeskole.no
                                                                                                                                                                                         

Vi i avdeling Buskerud har våre kurs i Drammen og Lier. Vårt fokus er familiehunden. Vi er opptatt av å ha et meningsfylt og positivt hundehold med fokus på den gode relasjonen mellom hund og eier. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg å få den hunden du ønsker. Vi jobber for at både to- & firbeinte skal oppleve trivsel, læring og mestring på våre kurs - og samtidig ha det gøy!

Avdelingsleder i Buskerud:

Avdelingsleder Trude Løken tok sin instruktørutdannelse gjennom Oslo Hundeskole og var i flere år instruktør i avdeling Oslo/Romerike før hun flyttet til Lier i 2014. Etter å ha bosatt seg i Lier var veien til å starte en avdeling i Buskerud kort.
Trude har vokst opp med hund og har nå to labradorer i sitt hushold hvorav den ene er godkjent redningshund og den andre er under utdanning.

Med på laget:

Nina&gutta
Nina Hajum Andersen er en av våre eminente instruktører.
Hun har tre hunder: Oliver er en finfin blanding av labrador, rottweiler og engelsk setter. Oliver og Nina konkurrerer i lydighetsringen.
Oscar er en jack russell som er med på utstillinger i tillegg til å være en kløpper i sporet.
Hun har også Diesel, en voksen, pensjonert engelsk staffordshire bullterrier.


Julie Nordby er en av våre eminente instruktører.
Julie er utdannet hundeinstruktør via Oslo Hundeskole, og har under utdanningen sin fulgt kurs hos oss i Buskerud. Julie har hatt både store og små hunder og har trent hund blant annet innen lydighet og redning. Hun har nå en alaskan husky som benyttes som trekkhund, samt en fersk malinois-valp.


Marianne Fjelltun er en av våre eminente instruktører.
Marianne er utdannet hundeinstruktør via Oslo Hundeskole, og har under utdanningen sin fulgt kurs hos oss i Buskerud. Marianne vokste opp med alaskan malamute, og har nå to finske lapphunder som trenes innen lydighet og gjør det veldig bra på utstillinger.


Maria Louise With er en av våre eminente instruktører.
Maria er utdannet hundeinstruktør via Oslo Hundeskole, og har under utdanningen sin fulgt kurs hos oss i Buskerud. Maria har nå en norsk lundehund som trenes aktivt innen agility hvor de også konkurrerer. De trener også mye triks og lydighet.


Hege Skaar Nordby er en av våre eminente instruktører.
Hege er utdannet hundeinstruktør via Oslo Hundeskole, og har under utdanningen sin fulgt kurs hos oss i Buskerud. Hege har i mange år vært fast hundepasser, og har nå en rhodesian ridgeback som er trent innen rallylydighet og smeller. De trener nå aktivt innen hundesporten nosework.


Amanda Lyngar er en av våre eminente instruktører.
Amanda er utdannet hundeinstruktør via Oslo Hundeskole, og har under utdanningen sin fulgt kurs hos oss i Buskerud. Amanda har Bella, en australsk gjeterhund, samt lånehunden Lille som er en border collie. Hun konkurrerer aktivt med begge hundene i agility og lydighet.

 

For å melde deg på kurs i Buskerud, trykk her!

p-1

drammen zoo annonse logo
CanelanaLogo

 

Book kurs
Partnere