Valpekurs i Tromsø 19 og 20 september (Forskningsparken i Breivika)

Publisert 11 september 2022

Kursdato : Oppstarter 19 og 20 sept.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! 

 

 

 

En investering for din hund og fremtiden.

 

 

Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

HVORFOR SKAL MAN GÅ VALPEKURS I OSLO HUNDESKOLE?

 

Valpekurset er for valper fra ca. 3 til ca. 7 mnd. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Valp og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen.

 

Vårt mål er at du og valpen skal ha det moro sammen! Vi har et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

 

Kurset er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn. Alle er velkommen!

 

På valpekurset har vi fokus på:

 • Få et godt samarbeid mellom valp og fører
 • Sosialisering
 • Miljøtrening
 • Håndtering ved pelsstell, kloklipp, helsesjekk m.m.
 • Lære deg å forstå din valp
 • Lek mellom valp og fører
 • Sitt
 • Bli
 • Innkalling
 • Konsentrasjon
 • Dekk/Ligg
 • Starten på å gå pent i bånd
 • Å svare på alle spørsmål 
 • At valpen utdannes til å bli en god samfunnsborger!

 

 

I løpet av 8 kvelder lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling med forstyrrelser, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Vi legger inn forstyrrelser etter hvert.

 

 

 

Ved oppstart:

Kom gjerne 10 min. før oppstart. Se etter at dere kommer til det kurset dere har meldt dere på. Det står i bekreftelsen av påmelding når deres kurs starter opp.

Valpekursene våre går på parkeringsplassen til Forskningsparken. Etter avkjøring er det P. plassen, den første på venstre side. Det er skiltet ved avkjøringene

På bruksdagen møtes alle som går på valpekurs og grunnkurs på gården vår i Straumsbukta, der vi prøver oss på forskjellige aktiviteter.   Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på et annet sted enn den kursplassen de vanligvis er på og møter nye hunder og mennesker. Vi trener på noen av de øvelsene vi er kjent med fra kursplassen, og vi har en morsom økt på gården i våre treningsapparater.  Så avslutter vi kurset med grilling i og ved gapahuken vår i fjæra.

 

Informasjonen som står i denne artikkelen er veiledende og kursene kan ha endringer eller forskjeller i de forskjellige avdelingene. Les på avdelingens hjemmeside eller ta kontakt oss på 22 07 67 76 hvis du har noen spørsmål.

 

 

Transport til kursplass:

Offentlig transport er meget bra til forskningsparken, siden vi er naboer med universitetet og sykehuset. Der trener vi inn de mest aktuelle lydighetsøvelsene gjennom aktiv trening med  lek og moro.
Til Straumsbukta kan en ikke benytte offentlig transport.

 

Valpekurs er det viktigste kurset du kan ta!

Bli med, og legg grunnlaget for å få en god samfunnsborger og den perfekte familievennen!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere