Oslo Dog Show 2023

Publisert 10 september 2022

Kursdato : 15. - 17. september

Oslo Dog Show (som tidligere het Dogs4All) arrangeres som vanlig på NOVA spektrum i Lillestrøm.

Dørene åpnes fredag 15. september klokken 10.00 og vi holder festen i gang helt til søndag!

 

Prisen for inngang finner du ved å klikke her!

Alle aktiviteter hos Oslo Hundeskole er helt gratis!

 

Oslo Hundeskole er som vanlig en stor aktør på messa.

Vi har en stor stand i hall E, med mange spennende aktiviteter

Og vi har en gave til deg som besøker vår stand!

Alle får 10% rabatt på alle våre kurs.

Og ikke nok med det! Du får også 10% rabatt på vår populære Hundetrener og Instruktørutdannelse!

Lek med hund

Alle hunder elsker å leke. Noen vil leke med fører, andre med en ball, eller kanskje med sokken til pappa. Å leke med hunden er en fantastisk effektiv og fin måte å bygge opp relasjon mellom hund og fører.

På Oslo Hundeskole sin stand på Oslo Dog Show kan du få hjelp til å lære å leke med hunden din. Vi har 2 baner med gjerder rundt hvor du kan lære å leke med hunden din på en trygg måte. Vi har med en del leker og gjenstander til utlån, men ta gjerne med en leke som hunden din elsker nå du kommer til oss.

Å kunne leke med hunden er et veldig godt verktøy når du skal trene og gå på kurs med hunden. Lek og samarbeid kan brukes i alle sammenhenger hvor du skal lære hunden din noe nytt! Banen er åpen hele helgen og du kan komme og prøve når du vil.

Spesialsøk

Spesialsøk for hund er en form for trening og arbeid som utnytter hundens utmerkede luktesans for å oppdage spesifikke lukter eller substanser. Dette kan brukes i en rekke sammenhenger, inkludert redningsoperasjoner, narkotika- eller eksplosivdeteksjon, og søk etter savnede personer.

Treningen innebærer ofte å lære hunden å gjenkjenne en bestemt lukt og deretter følge den til kilden. Hundene som brukes til spesialsøk må være nøye opplært for å være presise og pålitelige. De kan redde liv ved å finne savnede personer i nødsituasjoner, bidra til å opprettholde sikkerheten på flyplasser og andre offentlige steder ved å oppdage ulovlige stoffer, eller assistere i rettshåndhevelse ved å finne bevis på åsteder.

Spesialsøk for hund er en imponerende demonstrasjon av samarbeid mellom menneske og hund, og det krever mye tid og tålmodighet for å trene en hund til å mestre denne ferdigheten. Disse hundene spiller en uvurderlig rolle i samfunnet ved å bidra til å løse ulike typer utfordringer og oppdrag.

Kom på vår stand og få prøvd denne spennende aktiviteten med din egen hund!

 

Barn & Hund

Avdeling Barn & Hund er en viktig del av vår stand. Her er det ansiktsmaling, quiz og andre morsomme aktiviteter for barn hele helgen. Gjengen på Barn & Hund sin stand lyser opp hele standen og sprer glede til alle rundt seg.

Både lørdag og søndag åpner Barn & Hund showet i Showringen med vårt legendariske danseshow. Hvorfor dans? For å bli en god hundetrener er et tydelig kroppsråk og evnen til å formidle sinnsstemning viktig. Barn er ofte flinkere på dette enn voksne, og gjennom dansen lager vi et bevisst forhold til dette.

Og det er gøy!

Alle barn som kommer på Oslo Dog Show må en tur innom Barn & Hund sin stand å ta en del av stemningen og humøret vårt. Og har du noen spørsmål om hundeleir står Monika klar for å svare på alle spørsmålene du måtte ha.

Aktiviteter:

  • vi lærer barn hyggelig omgang m hund
  • ansiktsmaling
  • alle barn kan få kose seg litt med våre glade hunder.
  • agility - kom og prøv med din egen hund.
  • mye mer.

 

 

Mini Valpekurs

Mini valpekurs er et konsept vi har laget til vår stand på Oslo Dog Show. Dette er en miniversjon av våre vanlige 4 ukers valpekurs. På mini valpekurset har vi en teori hvor vi tar for oss valpens utvikling, samt en praktisk økt på ca 45 minutter.

Mini valpekurs passer for alle. Unge hunder vil få gode tips på veien videre i hundetreningen, mens eldre hunder vil få en oppfrisking og en gjennomgang av viktige treningsmomenter.

 

 

 

 

Test hundens hverdagskontroll

På Oslo Dog Show er det mye aktiviteter og mye forstyrrelser for hundene. I hverdagen er det også mye som skjer. Men hvordan reagerer hunden din, og hvor god kontroll har du på din hund i forstyrrende miljøer?

Vi har laget en uoffisiell test hvor du kan teste din hund i hverdagskontroll og egenskaper på Dogs4All. Her kommer det noen overraskende momenter og forstyrrelser. Basert på testen og hundens reaksjoner vil du få en evaluering med utgangspunkt i de ulike momentene.

Test hundens hverdagskontroll er ett nytt tilbud på vår stand på Dogs4All og vi vet at dette kan være spennende for alle hunder i alle aldere.

Du kan komme på DropIn på testbanen vår hele fredag, lørdag og søndag.

 

 

NM i Sitt og Bli

Oslo Hundeskole arrangerte for aller første gang NM i "Sitt og Bli" på Dogs4All i 2016. Arrangementet ble en kjempesuksess og vi viderefører dette morsomme uoffisielle Norgesmesterskapet også i år.

Her kan alle delta med sin egen hund og se hvor langt den kan komme. Det blir fantastiske premier til pallen.

På fredag og lørdag arrangeres det kvalifiseringsrunder, mens finalerundene (kvartfinaler, semifinaler og finaler) gjennomføres på søndag.

Heatene vil gjennomføres på Oslo Hundeskoles stand i Hall E og i Showringen i Hall E. Påmelding kan også gjøres på forhånd (send mail til post@oslo-hundeskole.no), ved ringen eller i Oslo Hundeskoles informasjonsdisk.

 

Regelverket kan leses her!

 

Det er helt GRATIS å delta på NM i "Sitt og Bli".

 

 

Agility 

På standen til Oslo Hundeskole kan du prøve agility hele helgen.

Agility er en morsom hundesport hvor hundene skal over, mellom og gjennom diverse hinder. Agility er en av verdens største hundesporter og Norge har deltakere i verdenstoppen. Agility er en sport som passer for alle hunder, store eller små, unge eller gamle. Det anbefales at hunden er over 12 mnd før den begynner å trene agility. Men vi tilpasser hindrene slik at hunder i alle aldre kan få testet banen.

Agilitybanen finner du ved Oslo Hundeskole sin stand i Hall E.

Banen er åpen hele helgen og du kan komme og prøve når du vil.

 

 

Foredrag - Test av hund

Å teste en hund er en viktig del av å forstå dens temperament, evner og adferd. Det finnes ulike metoder for å evaluere hunders ferdigheter og personlighet, avhengig av formålet. En vanlig test er adferdstesting, hvor hundens reaksjoner på ulike situasjoner og stimuli blir observert. Dette kan bidra til å vurdere hundens egnethet som kjæledyr eller arbeidshund.

Kom å høre Roar Kjønstad snakke mer om Test av hund på foredragssenen.

 

PS!

Noen små endringer kan forekomme.

 

 

Du kan lese mer om hele messa ved å klikk her!

 

 

Vi håper du tar med deg hunden din, og blir med oss på denne store hundefesten! 😊

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere