Hundetrener instruktørutdannelsen

Publisert 26 juni 2024

Kursdato : 23. august 2024

Bli med på et eventyrlig år og start din reise mot å bli ekspert innen hundetrening! Meld deg på vårt hundetrener og instruktørkurs høsten 2024!

Hundetrener og instruktørutdannelsen fra 23. august 2024

Gjennom dette spennende hundekurset ved Oslo Hundeskole får du fordypet deg i studien av hundeadferd. Du lærer om hundens naturlige instinkter, hvordan de lærer og kommuniserer, og hvordan man kan forstå og forme deres atferd på en positiv måte. Fra grunnleggende lydighetstrening til avanserte teknikker for å håndtere problemadferd. Her får du kunnskap og ferdigheter slik at du blir en dyktig hundetrener.

 

Hundetrening og adferd!

Utdannelsen ved Oslo Hundeskole gir deg nødvendig kunnskap og ferdigheter til å håndtere ulike atferdsproblemer hos hunder og til å veilede hundeeiere på en positiv og effektiv måte. Med en solid forståelse av hundens atferd og behov, kan du som instruktør bidra til å styrke båndet mellom hunder og deres eiere, og hjelpe dem med å oppnå ønskede resultater gjennom trening og oppdragelse.

Om Oslo Hundeskole!

Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at vi har opparbeidet oss betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra valpekurs, grunnleggende lydighetskurs til mer spesialiserte kurs som hundeadferd og konkurransetrening.

Ved å kombinere teoretisk kunnskap med praktisk trening, vil du være godt rustet til å møte utfordringene som en hundetrener kan stå overfor.

Hvilken deltaker ønsker vi:

Vår hundetrener- og instruktørutdannelse er skreddersydd for alle, uavhengig av erfaring eller bakgrunn. Vi ønsker å åpne dørene for alle som deler vår lidenskap for hunder og som ønsker å lære mer om hundetrening og adferd.

Enten du er en erfaren hundeeier som ønsker å utvide dine kunnskaper og ferdigheter, en nybegynner som ønsker å lære grunnleggende treningsmetoder, eller rett og slett en som elsker hunder og ønsker å jobbe med dem profesjonelt, er vår utdannelse designet for deg.

Det viktigste kriteriet for å delta i vår utdannelse er en genuin kjærlighet og interesse for hunder. Vi vet at denne lidenskapen er den mest verdifulle ressursen når det gjelder å bli en dyktig hundetrener og instruktør. Med vår veiledning og støtte vil du lære de nødvendige ferdighetene og kunnskapene for å jobbe effektivt med hunder og deres eiere.

Positiv Forsterkning: Grunnlaget for Vår Hundetrenerutdanning!

Vår tilnærming er basert på positiv forsterkning og respekt for hundens naturlige behov og instinkter. Vi tror på å bygge tillit og et sterkt bånd mellom mennesker og hunder gjennom belønning og oppmuntring. Ved å fokusere på å skape en positiv og støttende læringsmiljø, ønsker vi å inspirere og motivere alle våre studenter til å lykkes som hundetrenere og instruktører.

Realiser Dine Drømmer!

Uansett om du ønsker å jobbe profesjonelt med hunder eller bare ønsker å forbedre forholdet til din egen hund, er vår hundetrener- og instruktørutdannelse den perfekte måten å realisere dine mål og drømmer på. Kom og bli med oss på reisen til å utforske den fantastiske verden av hunder og hundetrening!

Praksisplass!

Alle kandidatene får mulighet til praksisperiode i sin lokale avdeling i Oslo Hundeskole.  Her får du en unik mulighet til å være med på kursplassen og møte mange forskjellige hunder og mennesker. Dette lærer du mye av, og du får en større "verktøykasse" som gjør deg til en bedre hundetrener og instruktør. Du lærer å kunne håndtere forskjellige typer hunder, i alle aldre, samt lære deg å holde kurs og være trygg på kursplassen! Her deltar du som observatør og etter hvert hjelpeinstruktør på våre standardkurs.

Muligheter etter utdannelsen!

Uansett om du ønsker å jobbe profesjonelt med hunder eller ønsker å forbedre forholdet til din egen hund, er vår hundetrener og instruktørutdannelse den perfekte måten å realisere dine mål og drømmer på!

Det er forskjellige motivasjoner for å ta kurset. Noen ønsker å lære mer om hund, mens andre vil jobbe med hund. Etter kurset har du et godt grunnlag for å begynne å jobbe som hundeinstruktør. Du er ikke ferdig utlært (det blir man vel aldri), men har du sørget for å tilegne deg nok praksis vil mange være klare for å holde kurs.

Etter endt utdannelse kan du søke etter stillinger ved hundeskoler, dyrehospital eller starte din egen praksis.

Hvor er samlingene!

Teorien gjennomføres på Kløfta: Kløfta Velhus, Kongsvingervegen 10, 2040 Kløfta. Gratis parkering. Det er også mulig å følge teorien over Zoom, men vi anbefaler på det sterkeste at deltakere er med i klasserommet.

De praktiske treningene er på Kløfta og Alnaparken i Oslo På fredag har vi kurs fra 18.30 – ca 21.00. På lørdag og søndag varer dagene fra 09.00 – ca 15.00. Enkelte helger kan dette avvike noe avhengig av helgens tema.

Priser:

Kurset koster i sin helhet 24900,-
Pris modul 1: 18700,-
Pris modul 2: 7800,-

(må ha bestått modul 1)

Påmeldingen er bindende.

 

Ønsker du å melde deg på vår hundetrener og instruktørutdanning, kan du bestille her.

 

Kontaktinfo:

Epost: an-magrit@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere